Godt salg og ny byggestart på Strandholmen

Med en høst som har vært preget av et  utfordrende boligmarked, er det ekstra gledelig å kunne melde om gode salgsresultater for Strandholmen. Nå starter byggingen av nok et salgstrinn.

Bygging av trinn 2 er iverksatt!

Byggingen av Strandholmen trinn 1 og det felles garasjeanlegget er godt i gang, og nå er det også besluttet igangsetting av trinn 2. Prosjektet som utvikles i samarbeid mellom Seltor Bolig og Bane Nor Eiendom, vil totalt bestå av om lag 70 leiligheter fordelt på tre byggetrinn. Seltor er entreprenør for prosjektet.

Vi gleder oss over den positive mottagelsen dette prosjektet har fått. På tross av en turbulent høst generelt i boligmarkedet med mange utsatte salgsstarter, har interessen og salgsresultatene på Strandholmen vært svært gode.

Første innflytting i 2023

Planlagt innflytting i første byggetrinn er høsten 2023. Her gjenstår kun noen få ledige leiligheter. I trinn 2 er det fortsatt flere flotte leiligheter igjen med varierende størrelse og utforming.

Attraktiv beliggenhet

Boligprosjektet Strandholmen får en solrik og praktfull beliggenhet i vannkanten, med kun få meter gange til Holmestrand stasjon og en liten spasertur til sentrum. Morgendukkerten kan nytes like utenfor inngangsdøren. Felles takterrasse, innglassede balkonger, flott sjøutsikt for de fleste og flere gjennomgående leiligheter, er noe av det fremtidige beboere kan glede seg til.

Trinn 3 kommer for salg

Med den store interessen vi opplever for dette prosjektet, er Seltor Bolig og BaneNOR Eiendom nå i full gang med å planlegge for salgsstart av trinn 3. Det legges opp til en salgsstart for det siste byggetrinnet i løpet av første halvdel av 2023.

 

Lyst til å vite mer om prosjektet? Gå inn på strandholmen.no