jobb i seltor

VIL DU BLI EN AV OSS?

Vi har stadig behov for erfarne og dyktige medarbeidere til våre kontorer i Porsgrunn, Drammen og Oslo og søker folk som er nyskapende, lidenskapelige og kompetente.

Hva kan vi tilby?

I Seltor brenner vi for å skape og verdsetter hverandres kompetanse og lidenskap. Vi lar oss inspirere av faglig utvikling, nyskapning gjennom godt samarbeid og ikke minst å ha det gøy på jobb! Våre ansatte blir involvert i spennende arbeidsprosesser, et entusiastisk arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser. Seltor har stort fokus på inkludering og mangfold. Vi oppfordrer alle til å søke på jobb hos oss, uavhengig av kjønn, alder, etnisitet, legning, funksjonsevne eller livssyn.

Seltor er fleksible og ønsker å legge til rette for hver enkelt sin livssituasjon.

Vi legger vekt på videreutvikling for den enkelte og ønsker samtidig å være en trygg arbeidsplass for fremtiden, med langsiktige mål.

 

 

Arbeidsoppgaver

Vi er engasjert i alt fra nybygg, betongarbeider, rehabilitering, bygg- og anleggsledelse til prosjektledelse med mer.  Byggeplasser er komplekse arenaer med mange ukjente faktorer. For å sørge for god planlegging og sikker og effektiv drift av disse, ser vi etter engasjerte medarbeidere som tar ansvar og viser initiativ.

KONTAKT OSS

Dersom du har relevant utdannelse og bransjeerfaring, ønsker vi at du sender inn en åpen søknad hvor du forteller kort om deg selv, i hvilken del av Seltor du er interessert i å jobbe og hvorfor. Husk å legge ved CV med oversikt over utdanning, fagbrev, kurs, arbeids- erfaring og praksis. Søknader med kopi av karakterutskrifter, vitnemål og relevante attester vil bli prioritert. Send til seltor@seltor.no