jobb i seltor

VIL DU BLI EN AV OSS?

Vi har stadig behov for erfarne og dyktige medarbeidere til våre kontorer i Porsgrunn, Drammen og Oslo og søker folk som er nyskapende, lidenskapelige og kompetente.

Hva kan vi tilby?

I Seltor brenner vi for å skape og verdsetter hverandres kompetanse og lidenskap. Vi lar oss inspirere av faglig utvikling, nyskapning gjennom godt samarbeid og ikke minst å ha det gøy på jobb! Våre ansatte blir involvert i spennende arbeidsprosesser, får verdifull kompetanseutvikling, et entusiastisk arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.

Arbeidsoppgaver

Vi er engasjert i alt fra nybygg, betongarbeider, rehabilitering, bygg- og anleggsledelse til prosjektledelse med mer.  Byggeplasser er komplekse arenaer med mange ukjente faktorer. For å sørge for god planlegging og sikker og effektiv drift av disse, ser vi etter engasjerte medarbeidere som tar ansvar og viser initiativ.

KONTAKT OSS

Dersom du har relevant utdannelse og bransjeerfaring, ønsker vi at du sender inn en åpen søknad hvor du forteller kort om deg selv, i hvilken del av Seltor du er interessert i å jobbe og hvorfor. Husk å legge ved CV med oversikt over utdanning, fagbrev, kurs, arbeids- erfaring og praksis. Søknader med kopi av karakterutskrifter, vitnemål og relevante attester vil bli prioritert. Send til seltor@seltor.no 

Seltor_foto_aug2020 - 64 av 66

Seltor AS søker Tømrere i Vestfold og Telemark

Vi søker dyktige tømrere i Vestfold og Telemark, med fagbrev/svennebrev og minimum 5 års relevant erfaring.