Hagaløkkveien 13 Asker

Hagaløkkveien 13 Asker

Kontorbygget fra 1978 har gjennomgått en total transformasjon samt fått et nybygg med en snøkrystallformet paviljong på taket av det eksisterende parkeringshuset.

Kontorblokken på syv etasjer har et bruksareal på cirka 5000 kvadratmeter og ligger sentrumsnært, kloss inntil E18 og jernbanelinjen.

Byggherre

Holtefjell Eiendom AS

Størrelse

7.550 m²

Status

Ferdigstilt 2020

Kontrakt

86 mill

I tillegg til rehabiliteringen av eksisterende bygg har Seltor som totalentreprenør oppført et tilbygg i to etasjer på cirka 110 kvadratmeter, samt en paviljong på 778 kvadratmeter i to etasjer som er knyttet sammen med det gamle bygget via en gangbro. Paviljongen er bygget etter TEK17 på taket av det eksisterende parkeringshuset.

Det nye prosjektet har en kapasitet på cirka 300 arbeidsplasser, og at det allerede er fullt utleid. Den største leietakeren er Bergans of Norway, som flytter sitt hovedkontor fra Hokksund til Asker med rundt 100 ansatte. Øvrige leietakere er Kontorhuset, som har spesialisert seg på tilby fleksible kontorlokaler etter «Plug and Work»-konseptet, og finskeide KiiltoClean – som står bak det etter hvert så kjente desinfeksjonsmiddelet Antibac.

Foruten kontorer består arealene av felles kantine, garderober og trenings rom og ute oppholdsareal.

Det er 59 parkeringsplasser samt sykkelparkering.

Seltor er stolt leverandør av prosjektet som ble levert som avtalt.