Seltor og Maxbo har inngått avtale på 100 millioner

Maxbo Proff har inngått en eksklusiv leverandøravtale med entreprenørselskapet Seltor på 100 millioner kroner.

Det betyr at Seltor går fra mange leverandører til kun én.

– Dette valget har betydelige fordeler, sier Seltor i en pressemelding fra Maxbo.

Seltor utvikler boliger, kontorbygg og offentlige bygg i Viken, Telemark, Vestfold og Oslo, og har kontorer i Porsgrunn, Drammen og Oslo. De er blant annet totalentreprenør for bygging av Sjøparken på Kaldnes Brygge i Tønsberg for Selvaag, og bygger også sitt eget leilighetsprosjekt Strandholmen i Holmestrand, som de utvikler sammen med Bane NOR.

– Etter mange år med flere leverandører på trelast har vi nå valgt å inngå et mer strategisk samarbeid med Maxbo Proff, der de er totalleverandør av så og si alt vi trenger til byggeprosessen, sier Endre Christiansen, innkjøpsleder i Seltor.

– Maxbo Proff har gjennom tidligere samarbeid og i prosessen med å lande leverandør vist at de har den kunnskapen vi trenger. Et slikt forutsigbart og tett samarbeid innebærer at Maxbo tør å investere i oss, det minimerer tiden vi bruker på innkjøp og gjør det lett å enklere å jobbe bærekraftig. Maxbo har en svært høy produktkunnskap, og i tillegg kunne de tilby et totalkonsept med faste fagpersoner og betjeningsteam samt kompetansebyggende aktiviteter som bidrar til å øke vår kompetanse, sier han.
Erik Muldorff Frellsen, direktør for storkunder og proffkonsepter i Maxbo Proff og Terje Moen, salgssjef storkunde, har jobbet med å lande avtalen.

– Vi er naturligvis veldig fornøyde med utfallet av prosessen. Jeg er overbevist om at modellen Seltor har valgt er en veldig god måte å jobbe sammen på, for begge parter. Et slikt tett strategisk samarbeid gjør at vi kan samarbeide om å utvikle langsiktige og lønnsomme løsninger innen områder som innkjøp, logistikk, bærekraft og digitalisering, sier Frellsen i pressemeldingen fra Maxbo.

https://www.bygg.no/maxbo-og-seltor-inngikk-avtale-pa-100-millioner/1491331!/